Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens en Valls

Kids&Us - Acadèmia d'Anglès per a nens en Valls
647 22 88 97

Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens és una escola de idiomes situada a Plaça de la Vil·la Romana, 4, Valls. Els seus clients han valorat el seu servei amb una nota de 4.9 sobre 5, demostrant la seva excel·lència en l’ensenyament de llengües.

A Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens, els nens aprenen anglès de manera natural i divertida. Els seus professors són professionals qualificats i experimentats en l’ensenyament d’idiomes. Els nens poden començar a aprendre anglès des dels 1 anys fins als 18 anys.

El programa d’ensenyament de Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens està dissenyat per a que els nens aprenguin anglès de manera natural i divertida. Els nens aprenen l’idioma a través de jocs, cançons i activitats que els mantenen motivats i interessats en l’aprenentatge.

El servei ofert per Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens inclou cursos de llengua anglesa per a nens, tallers d’estiu, festes d’aniversari i activitats extraescolars. Tots els cursos estan dissenyats per a que els nens aprenguin anglès de manera natural i divertida.

Si busques una escola d’idiomes per als teus fills, Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens és la millor opció. Els seus professors són professionals qualificats i experimentats en l’ensenyament d’idiomes i els nens aprenen anglès de manera natural i divertida.

No dubtis a contactar amb Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens a través de la seva pàgina web https://www.kidsandus.es/ca/academies-dangles/valls per a més informació sobre els seus cursos i serveis.

Apunta els teus fills a Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens i permet-los aprendre anglès de manera natural i divertida. Contacta amb ells avui mateix a través de la seva pàgina web i fes que els teus fills comencin a aprendre anglès de manera efectiva i divertida.

Dirección: Plaça de la Vil·la Romana, 4, Valls.
Teléfono: 647 22 88 97.
Sitio Web: Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens
Opiniones: Esta empresa tiene opiniones.

Horario de apertura de Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens

  • Lunes: 17:00–20:00
  • Martes: 17:00–20:00
  • Miércoles: 17:00–20:00
  • Jueves: 17:00–20:00
  • Viernes: 17:00–20:00
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

Web: Kids&Us – Acadèmia d’Anglès per a nens
Ver mas opiniones opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio